Chat with us, powered by LiveChat

Sebastiaan Wisse

Loterij Manager

Ik werk bij Fairshare als Loterij Manager. Onder Fairshare valt o.a. de loterij Lot of Happiness.
Naam
Organisatie
Functie
Link
Sebastiaan Wisse
Fairshare Nederland
Loterij Manager
Lot of Happiness

Organisatie
FAIRSHARE Nederland is ontstaan vanuit de gedachte om het allemaal net even anders te doen.  We organiseren goede doelen loterijen. In onze loterijen ligt de focus op het goede doel die we met minstens 50% van de opbrengst steunen. We willen dit steunen zo leuk mogelijk maken en een mooie kans op leuke prijzen bieden voor onze deelnemers.

Functie
Wij gebruiken One Community als alles in een systeem. Zo beheren we onze websites middels de handige content module, en staan al onze deelnemers gestructureerd in het CRM-systeem. Wanneer er een deelnemer contact met ons opneemt kunnen wij snel en simpel het persoonsdossier inzien. Daarnaast is er een API ontwikkeld met ons loterijsysteem, in dit loterijsysteem worden de lotnummers toegewezen en de winnende loten 'getrokken', belangrijke mailings zoals de lotnummers en gewonnen prijzen worden getriggerd via deze API. Campagnemailings en milestones kunnen we gemakkelijk instellen in One Community. De finance-module kunnen we als journaalpost gebruikt worden. En de dashboards geven ons inzicht in de groei van de verkoop.

One Community
One Community is vanaf de start onze partij geweest in het maken van onze website en het faciliteren in een systeem waarin we ons deelnemersbestand kunnen beheren en met deze groep kunnen communiceren. Een slim alles in een systeem die je echt in staat stelt je database, website, communicatie en financiën zo goed en efficiënt mogelijk te managen. 

Het feit dat alles, op een ontzettend slimme manier, in één systeem beheerd kan worden is voor ons een enorme pré. Dit scheelt ontzettend veel tijd en het fijne is dat alle medewerkers van FAIRSHARE Nederland maar één systeem hoeven te leren kennen.
De volgende organisaties gingen je voor


Probeer One Community uit

Vraag vrijblijvend een demo aan en krijg toegang tot alle functionaliteiten gedurende de proefperiode.