Organiseer succesvolle evenementen

Eenvoudig online registreren

Volledige controle over de website. Wijzig en beheer eenvoudig content en pagina's. Maak formulieren aan om nieuwe deelnemers te registreren of bijvoorbeeld geinteresseerden aan te melden voor de nieuwsbrief. Geef deelnemers een eigen profielpagina.

Relatiebeheer in uitgebreid CRM

Met het uitgebreide CRM ben je altijd op de hoogte en benader je je deelnemers, klanten, leads en leveranciers persoonlijk. Creëer groepen en oneindig segmentatie. Zo blijf je betrokken en krijgt de achterban de waardering die het verdient.

Handige sales tools

Verstuur gerichte e-mailcampagnes en bereik via groepen en segmentaties de juiste doelgroep. Het gebruik van variabelen maakt jouw nieuwsbrieven nóg persoonlijker. Geautomatiseerde mails na registratie, een jubileum of verjaardag. Heel efficiënt.

Complete financiële afhandeling

Beheer registratiekosten en aankopen eenvoudig via het financieel management. Bekijk transacties, verwerk eenmalige en gespreide betalingen via SEPA incasso, iDEAL en creditcard. Real-time statistieken en rapportages. Bepaal zelf wie binnen de organisatie toegang heeft.

Maak kennis met One Community

Vraag een gratis demo aan en ontdek hoe One Community jouw event kan helpen.

De volgende events gingen je voor

Heppie
dance4life
Make-A-Wish
KiKa

© 2018 - Onderdeel van Emolife Connect B.V.