Vacature - Grafisch vormgever

One Community is een moderne cloud-applicatie voor financiele afwikkeling, e-mailmarketing, ticketing, donaties, registraties van acties en evenementen. De kracht achter tientallen websites van goede doelen en events. Wij zoeken per direct een parttime vormgever die zelfstandig kan werken aan vormgeving voor nieuwe websites en in overleg met de front-end designer zorgt voor een creatief en professioneel eindresultaat. Je werkt ook aan event-gerelateerde vormgeving voor projecten als Duchenne Heroes, Tour for Life, Dance4Life en Bikegear.cc The Ride.

Als grafisch vormgever werk je vanuit een ticketsysteem waar klanten nieuwe vormgevingsverzoeken indienen. De opdrachten variëren van het opmaken van routeboeken voor evenementen, tot het ontwerpen van banners, posters, flyers en advertenties. Richtlijnen zijn voor alle klanten bekend en vind je terug in de huisstijlhandboeken. Daarnaast werk je samen met het webteam aan inspirerende en creatieve One Community websites. Je bent communicatief vaardig genoeg om gemaakte keuzes naar klanten te beargumenteren. Programma’s als Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator ken jij als geen ander.

Wij bieden

Een jong en dynamisch team
Marktconform salaris met goede secundaire ardbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Je werkt 24 uur per week en vult ze naar eigen wens in.
De mogelijkheid om je snel te ontwikkelen in een dynamische omgeving
Mooie klanten om voor te werken waaronder KiKa, Dance4Life en Make-A-Wish Nederland
Een hartstikke leuke en inspirerende werkplek op ons kantoor aan het NDSM-Plein in Amsterdam

Jouw profiel

MBO (Niveau4) / HBO werk- en denkniveau
Gedreven en enthousiast
Een uitgebreid grafisch portfolio met diverse werken
Aantoonbare ervaring als grafische vormgever in een organisatie.
Je bent communicatief vaardig.
Ervaring met Adobe Photoshop, Indesign & Illustrator

Solliciteer naar deze functie

Ben je enthousiast geraakt over deze functie? Stuur dan jouw CV én een digitaal portfolio naar info@onecommunity.nl.