Anna Jurgens

Stichting Kinderen Kankervrij

Ik werk bij KiKa en ik beheer ons actieplatform en de evenementen websites.
Functie
Link
Beheerder actieplatform
acievoorkika.nl

Organisatie
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Functie
We gebruiken One Community voor ons actieplatform actievoorkika.nl. Vanuit heel Nederland worden er acties voor KiKa via ons actieplatform aangemaakt. Van koekjes bakken, acties in de buurt tot de verkoop van homemade producten, deze initiatieven worden allemaal gestart door particulieren of bedrijven op ons actieplatform. Ook gebruiken we One Community voor evenementen zoals de Dam tot damloop, Nijmeegse vierdaagse, Mud Masters voor KiKa, Schaats voor KiKa en andere eigen campagnes zoals Bakken voor KiKa en KiKa korte broeken acie. Zo'n actie kunnen we zelf gemakkelijk opstarten en zichtbaar maken op onze site. Dankzij de dashboards krijgen wij een goed inzicht in de cijfers en de financiele transacties.

One Community
Mijn eerste ervaring met One Community was toen het nog in de kinderschoenen stond en wij met Sporten voor KiKa een eerste actieplatform lanceerden. Vanuit daar zijn we, met hulp van One Community, op Actie voor KiKa overgegaan en maken we gebruik van alle mogelijkheden. One Community is een overzichtelijk, makkelijk en compleet online systeem voor je eigen platform. Dankzij de logische structuur is het ook een erg gebruiksvriendelijk systeem en mochten er vragen zijn dan is er een goede support ter ondersteuning.

Probeer One Community uit

Vraag vrijblijvend een demo aan en krijg toegang tot alle functionaliteiten gedurende de proefperiode.

Demo aanvragen