Mogelijkheden

De krachtige tool voor ambitieuze evenement-organisaties

One Community is de alles-in-één-oplossing voor organisaties die meer willen. Organiseer evenementen, beheer relaties, lanceer fundraising acties en verstuur gerichte mailcampagnes.

Eén database voor
al je contacten

Met het uitgebreide CRM ben je altijd op de hoogte en benader je je deelnemers, sponsors en relaties op een persoonlijke manier. Creëer groepen en maak oneindig veel segmenten.

Persoonlijke to-do's
Communiceer eenvoudig met je achterban

In jouw huisstijl

Volledige controle over je website. Wijzig en beheer eenvoudig content, pagina's en formulieren. Compleet aanpasbaar in de huisstijl van jouw organisatie.

Spraakmakende
e-mailcampagnes

Verstuur gerichte e-mails en maak gebruik van variabelen om jouw communicatie nóg persoonlijker te maken. Gebruik geautomatiseerde mails voor bijvoorbeeld verjaardagen. Heel efficiënt. Met inzichtelijke analyses en prestatie rapportages.

Lanceer crowdfundingacties

Haal meer uit je fondsenwervende evenementen. Verhoog de omzet van je evenement met onze unieke fundraisingtools door deelnemers een eigen actiepagina te geven.

Slim segmenteren

Maak op een handige manier gebruik van de beschikbare data en bereik exact de juiste doelgroep. Stel vooraf alle mogelijke scenario's in op basis van segmenten.

Oneindige segmentatiecriteria
Bereik exact de juiste doelgroep

Verwerk betalingen

Beheer eenvoudig alle betalingen en giften. Verwerk eenmalige en recurrente transacties via onder andere SEPA-incasso, iDEAL, Tikkie en creditcard.

Koppeling met alle bekende payment providers
Lees overboekingen van de bank in
Maak gebruik van kortingscodes

Overzichtelijke dashboards

Op ieder vlak direct inzicht in de actuele en historische trends: financiën, sales (aanbreng en verval), contacten, e-mails en meer.

Koppel met Atleta

Met Atleta regel je eenvoudig de inschrijvingen voor jouw sportevenement. Maak tickets en producten aan, werk met kortingen en gebruik de ticketscanner op je evenement. Inschrijvingen zijn direct zichtbaar in One Community.

Ga naar atleta.cc