Chat with us, powered by LiveChat
Mogelijkheden

Alles-in-één applicatie

Bekijk wat onze multifunctionele applicatie voor jouw organisatie kan betekenen. Van het beheren van je eigen websites tot het versturen van spraakmakende e-mailcampagnes en het verhogen van sales met uitgebreide financiële afwikkeling. Allemaal mogelijk.

Eén database voor al je contacten

Met het uitgebreide CRM ben je altijd op de hoogte en benader je je achterban op een persoonlijke manier. Creëer groepen en maak oneindig veel segmenten.

Persoonlijke to-do's
Communiceer eenvoudig met je achterban

Slim segmenteren

Maak op een handige manier gebruik van de beschikbare data en bereik exact de juiste doelgroep. Stel vooraf alle mogelijke scenario's in op basis van segmenten.

Oneindige segmentatiecriteria
Bereik exact de juiste doelgroep

Spraakmakende
e-mailcampagnes

Verstuur gerichte e-mails en maak gebruik van variabelen om jouw communicatie nóg persoonlijker te maken. Gebruik geautomatiseerde mails voor bijvoorbeeld verjaardagen. Heel efficiënt.

In jouw huisstijl

Volledige controle over je website. Wijzig en beheer eenvoudig content, pagina's en formulieren. Compleet aanpasbaar in de huisstijl van jouw organisatie.

Verwerk betalingen

Beheer eenvoudig alle betalingen en giften. Verwerk eenmalige en recurrente transacties via onder andere SEPA-incasso, iDEAL, Tikkie en creditcard.

Koppeling met alle bekende payment providers
Lees overboekingen van de bank in
Maak gebruik van kortingscodes

Overzichtelijke dashboards

Op ieder vlak direct inzicht in de actuele en historische trends: financiën, sales (aanbreng en verval), contacten, e-mails en meer.