Security by design

Verminder risico's

Wij vinden beveiliging belangrijk en leuk. Door regelmatige security audits, up-to-date software, bewustwording en een ISO27001 gecertificeerd datacenter, kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van One Community garanderen.

Tweestapsauthenticatie

Enkel een wachtwoord is voor ons niet veilig genoeg. Na inloggen ontvang je een code per SMS of App zodat wij zeker weten dat jij inlogt – en niemand anders.

Gebruikersrollen

Definieer eigen gebruikersrollen en bepaal wie toegang heeft tot welke gegevens. Enkel toegang vanaf het bedrijfsnetwerk (VPN) toestaan? Geen probleem.

Back-ups & Historie

Je ontvangt automatisch updates terwijl je aan het werk bent. Foutje gemaakt? Dankzij de historie is alles herleidbaar en omkeerbaar. Ondertussen maken wij non-stop back-ups.

Databescherming

Onze passie voor security houdt het platform bullet proof. Het zwaarbeveiligde datacenter van True zorgt ervoor dat persoonsgegevens de Europese Unie (Amsterdam) niet kunnen verlaten.

Fact:

Wij maken gebruik van een ISO27001 gecertificeerd datacenter. Een Europese norm voor de implementatie van maatregelen omtrent informatiebeveiliging.