Brian Ras

Moev

Ik werk bij Moev als Online Marketing Manager. Ik ben verantwoordelijk voor het bijhouden en optimaliseren van de websites voor o.a. Run for Kika, Run for KiKa Marathon, Tour for Life, Africa Classic, Giro di KiKa.
Functie
Link
Online Marketing Manager
moev.events

Organisatie
Moev organiseert allerlei sportevenementen voor diverse goede doelen zoals KiKa, AMREF, Duchenne Parent Project, etc. Op een gezonde en positieve manier laten wij mensen letterlijk in actie komen voor het goede doel.

Functie
Ik gebruik One Community met name voor het bijhouden en optimaliseren van de website. Zo maak ik veel landingspagina's voor social media campagnes en zorg ik ervoor dat de pagina's SEO-proof zijn. Een ander groot onderdeel van mijn werk is het opzetten van de geautomatiseerde mailcampagnes voor leads en deelnemers, hiervoor gebruik ik de e-mail module in One Community.

One Community
Als MarCom Manager van het hardloopevenement Giro di KiKa ben ik voor het eerst gebruik gaan maken van One Community. Omdat dit evenement jaarlijks honderden deelnemers telt, is persoonlijk contact soms lastig. Met name de mogelijkheden tot gesegmenteerde (en automatische) mailings waren daarbij een fantastische mogelijkheid om onze deelnemers toch zo persoonlijk mogelijk te kunnen benaderen.

One Community is een alles in één online systeem met eindeloze mogelijkheden op het vlak van sales, relaties en communicatie. Doordat alles in één systeem is opgeslagen zijn de marketing mogelijkheden echt eindeloos.

Probeer One Community uit

Vraag vrijblijvend een demo aan en krijg toegang tot alle functionaliteiten gedurende de proefperiode.

Demo aanvragen